Ik had helaas geen walnoten en ik heb ook geen knoflook/uienpoeder gebruikt, ik heb de schil om de appel gelaten omdat daar de meeste vitamines onder zitten.
Ingrediënten:
- Witlof - 500 gram
- Geitenkaas - 150 gram
- Walnoten - 70 gram
- Crème fraiche - 150 gram
- Appel - 1
- Peper -
- Knoflookpoeder -
- Uienpoeder -
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 180 graden
- Snij de witlof doormidden en verwijder het binnenste gedeelte
- Snij de halve stronken doormidden, haal de bladen los van elkaar
- Leg de bladen in een grote kom en schep de crème fraiche en peper er doorheen
- Schil de appel, snij in blokjes en meng door de witlof
- Leg de witlof in een ingevette ovenschaal
- Verkruimel de geitenkaas over de witlof
- Breek de walnoten boven de witlof in kleine stukken
- Strooi eventueel nog wat uien- en knoflookpoeder over de witlof
- Zet de ovenschaal voor 15 minuten in de oven.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten