donderdag 6 maart 2014

Tortilla taart met champignons

Vanavond beetje zelf crea bea geweest


Ingredienten:

  • ong 500 gr champignons
  • 1 grote ui
  • knoflook
  • blikje mais
  • tomaat
  • geitenkaas (bio, zacht)
  • creme fraiche (bio)
  • paprika poeder
  • avocado
  • tortilla's
Bak de uit met knoflook, voeg de champignons toe, zacht laten worden, beetje paprikapoeder toevoegen, ik had nog open blikje tomatenpuree (volgende keer ga ik zelf tomatenpuree maken), lepel erbij, blikje (uitgelekte) mais en klein gesneden tomaat erbij.
Even laten pruttelen.
Creme fraiche (beetje kijken dat de saus niet te dun wordt) en geitenkaas toevoegen, omroeren, laten pruttelen.
Ondertussen in oven de tortilla's opwarmen.
Avocado toevoegen. warm laten worden.

Tortilla op bord , schep saus erover verspreiden
Tortilla erop, weer schep saus
Tortilla en laatste schep.

Je zou het evt nog met geraspte kaas even onder de grill kunnen zetten, maar wij hebben geen grill en gewone geraspte kaas vermijd ik (vet).

Eet smakelijk!